Kartal’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza

Kaza, İstanbul Kartal ilçesi, Turgut Özal Bulvarı Pendik istikametinde saat 23.00 sıralarında yaşandı. Teze nazaran, E.G.’nin hakimiyetindeki araba seyir halindeyken şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu evvel seyir halindeki şoförü ve plakası öğrenilemeyen bir arabaya, akabinde seyir halindeki İ.M.’nin denetimindeki araca çarptı. Gerisinde da trafik ışıklarına vurarak durabildi.

Olayda kazaya neden olan araç şoförü yaralandı. Etrafta vatandaşlar yaralı şoföre birinci müdahaleyi yaptı. Vatandaşlar tarafından sıhhat gruplarına haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları yaralı şoför E.G.’yi hastaneye kaldırırken, polis takımları olayla ilgili inceleme başlattı.

Kazaya karışan şoförlerden İ.M., “Pendik tarafından geliyorduk, biraz yavaşladık. Bu arkadaş benden evvel bir araca soldan vurdu. Sonra benim sağ tarafıma vurdu ve refüje çıkarak direğe vurdu. Hastaneye kaldırıldı. İnşallah bir şey olmaz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir