Şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti!

1995 yılında hem “Dert Değil” müziğiyle hem de bu müziğe çektiği kliple ismini duyuran Metin Arolat, hayatını kaybetti.

Şarkıcı Metin Arolat, Kozyatağı’nda bir otelde müzik söylemek için sahneye çıktı. Bir müddet sonra kötüleşerek bayılan Arolat, buradaki birinci müdahalenin akabinde özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Arolat, buradaki tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Arkadaşları, hayatını kaybeden Metin Arolat için toplumsal medya hesaplarından başsağlığı iletileri yayınladı.

“SEVENLERİNİN BAŞI SAĞOLSUN”

Ünlü sanatkarın menajeri Halil Yıldırım “Ben Antalya’daydım. Sahnede kalp krizi geçirmiş. Çabucak hastaneye kaldırmışlar lakin kurtarılamamış. Acı haber biraz evvel geldi. Çok üzgünüz. Sevenlerinin başı sağ olsun” dedi.

“YAKTIN İÇİMİ METİN”

Acı haberi Reyhan Karaca, toplumsal medya hesabından duyurdu. Arolat ile fotoğrafını paylaşan Karaca, “Yaktın içimi Metin. Yerin cennet olsun, inanamıyorum hala” tabirlerini kullandı.

PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLAMIŞTI

Metin Arolat’ın 2 ay evvel toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşım sevenlerini duygulandırmıştı. Arolat şu tabirleri kullanmıştı:

Bugün anneciğim, babamın ve abimin yanına göçeli tam dört yıl oldu. Artık üçü yan yana yatıyorlar. Halbuki bu foto çekilirken bu türlü bir şey gelebilir miydi ki aklımıza?. Benim için en keyifli günlerin fotoğrafıdır bu. Hepimiz bir ortadayken, şimdi hiç kimse ölmemişken, dinmeyen acıyı, bitmeyen hasreti, sonsuz ayrılığı, sonsuz yalnızlığı şimdi öğrenmemişken. Hepimizin bütün kaybettiklerimize dualarımı yolluyorum.



METİN AROLAT KİMDİR?

28 Mayıs 1972 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Metin Arolat, Mevlana’nın 23. nesil torunudur. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Kısmı’ndan mezun olan Arolat, mezun olduktan sonra İstanbul’a taşındı. Bir reklam ajansında işe başlayan Metin Arolat, akabinde Amerika’ya gidip reklamcılık eğitimi almıştır. 

1995 yılında Ayrılık Olmaz isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapan Metin Arolat, hem direktörlük hem şarkıcılık mesleğini birlikte yürüttü. “Ayrılık Olmaz”, “Yine Bir Başıma”, “Kabul Et”, “Lütfen Yaz Gelsin”, “Çok Daha Ötesi”, “Karavan” gibi albüm ve single çalışmalarına imza atan Arolat, birçok markanın reklam sinemalarında direktörlük yaptı.

Ailesine çok bağlı olan sıcakkanlı sanatçı makûs bir trafik kazasında Ağabeyini kaybetti ve akabinde çok sevdiği Babası hayata veda etti.

 

 

KAYNAK: HÜRRİYET, NTV, AA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir