Ergin Ataman’ın asıl hedefini açıkladı

Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, İstanbul’da Galatasaray ile oynadıkları hazırlık maçında tribünlere Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi yendiği skor olan ‘3-1’ işareti yaptı ve bu hareket toplumsal medyada gündem oldu.

Ataman, Fenerbahçe topluluğundan özür dilediği bir paylaşım yaptı fakat bu özür Fenerbahçe tarafından kabul edilmedi.

Sarı-lacivertli topluluktan yapılan açıklamada, Ergin Ataman’ın A Ulusal Basketbol Grubu’nun başında olduğu sürece oyuncu göndermeyeceği belirtildi.

Gazeteci Fatih Altaylı, bu olaya dair değerlendirmelerde bulundu.

ERGİN ATAMAN’IN ASIL MAKSADINI AÇIKLADI

Fatih Altaylı, Ergin Ataman’ın yaptığı hareketin olağan bir durum olduğunu ve gereksiz bir reaksiyon olduğunu belirtirken, Ataman’ın asıl hedefinin Galatasaray Başkanı olduğunu ifade etti.

Altaylı’nın açıklaması şu formda:

“Ergin Ataman’ın Galatasaraylı olduğu bilinmeyen bir şey değil! Hatta kendisi de hayattaki en büyük amacının Galatasaray Başkanı olmak olduğunu söylüyor. Aday olursa ben de hala genel şura üyesiysem seve seve ona oy veririm. Galatasaraylı olduğunu gizlemeyen birinin Galatasaray ile oynanan bir maçta Galatasaray tribünlerine “3-1” işareti yapmasından daha doğal bir şey yok. Fenerbahçe tribünlerinin önünde bunu yapsa terbiyesizlik diyebiliriz. Üstelik sonra da özür dilemiş. Bence gereksiz bir reaksiyon.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir