Rojin Kabaiş’ten dört gündür haber alınamıyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Kısmı 1’inci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıktı. Genç bayan geri dönmeyince, telefonla da ulaşamayan arkadaşları 28 Eylül Cumartesi günü saat 12.00 sıralarında polise haber verdi.

Polisin araştırmasında Kabaiş’in 27 Eylül’de saat 18.30’da Van Gölü kıyısına çakıl taşı toplamaya gideceğini söylediği, birlikte gitmeyi teklif ettiği arkadaşının ise olumsuz cevap verdiği tespit edildi. 28 Eylül’de Kabaiş’in arkadaşlarının, Van Gölü kıyısında yaptığı aramada Rojin’e ilişkin cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulundu. Telefon incelenmek üzere polis gruplarına teslim edildi.

Telefonla konuştuğu annesine ise markete su ve kek almaya gideceğini söyleyen Rojin için polis, Jandarma Kıyı Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye grupları 4’üncü günde de çalışmalarını sürdürüyor. Van Gölü kıyısında tekne ve botlarla arama çalışması yapılıyor. Aramalarda jandarmaya ilişkin su üstü radar aygıtı da kullanılıyor.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir