Çevre Günü’nde Talas’ta anlamlı kampanya


Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) – Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından başlatılan kampanya ile bitkisel atık yağlar toplanarak iktisada kazandırılacak. Atık yağ getirmeyi teşvik etmek gayesiyle da çeşitli armağanlar verilecek.

Konuya ait açıklamalarda bulunan Lider Yalçın, etrafa hassas bir belediye olduklarını her fırsatta gösterdiklerini lisana getirerek, “5 Haziran Dünya Etraf Günü kutlu olsun. Daha yaşanabilir bir etraf için hepimize büyük vazifeler düşüyor. Talas Belediyesi olarak bu hususta kıymetli proje ve uygulamalara imza atıyoruz ve mükafatlar alıyoruz. Son olarak da 5 Haziran Dünya Etraf Günü kapsamında yarından itibaren bitkisel atık yağ toplama kampanyası başlatıyoruz. Tüm Talaslı hemşehrilerimizi kampanyamıza katılmaya davet ediyorum.” dedi.

DETERJAN, PAKLIK BEZİ, YÜZEY TEMİZLEYİCİ

Talas Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile 5 litre bitkisel atık yağ getirene 1 litre bulaşık deterjanı, 10 litre bitkisel atık yağ getirene 1 litre bitkisel yağ, 15 litre bitkisel atık yağ getirene 1 paket fotokopi kağıdı, 20 litre bitkisel atık yağ getirene 3 adet mikrofiber paklık bezi ve 25 litre atık yağ getirene 5 litre yüzey temizleyici armağan edilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir