Kabin memuru ile karakolluk olmuştu! Dilan Çıtak Tatlıses: Artık sanatımla gündeme gelmek istiyorum

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, THY’nin Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta kedisi için kendisini uyaran kabin memuruna saldırmış ve kabin memurları uçağın İstanbul Havalimanı’na inişinin akabinde Dilan Çıtak Tatlıses’ten şikayetçi olmuştu.

THY tarafından kara listeye alınan Tatlıses, toplumsal medya hesabından açıklama yaparak kendisini savunmuştu.

“YOLCULAR VE BAŞKA HOSTESLER DURUMU FARK ETTİ”

Uçağa bindiğimde kedim pusetindeydi. İnişe kısa bir müddet kala kedim kötüleşince onu pusetten çıkarmak istedim. O sırada bir hostes beni sert bir lisanla uyardı. Durumu açıklamaya çalışmama karşın, sert hali devam etti ve kedimi zorla pusete sokmaya çalıştı hatta pusete vurdu. Kedim nefes almakta zorlanırken bu hal beni daha da paniğe sevk etti. Yolcular ve başka hostesler durumu fark edip hanımefendiyi uyarmasın karşın, hostesin tavrında bir değişiklik olmadı. Yolcular ortaya girip kendisini uyarsa da bu sefer beni eliyle taciz etti.

“Uçaktan indiğimde de birebir davranışlar devam etti ve öteki çalışan arkadaşları kendisine sakin olmasını söyledi. Lakin, tüm bu ikazlara karşın hallerini sürdürdü. Uçaktan iner inmez şikayette bulundum ve polis takımlarına durumu anlattım. Başka çalışanların anlayışlı yaklaşımlarından ötürü teşekkür ederim, ancak bu hanımefendinin halleri ve kedime yönelik sert tavrı nedeniyle şikayetçi oldum. Yayınlanan bu görüntü olayın son dakikasında kendime yapılan halin sonucunda manipüle edilmiş olduğum ve artık bu haksız şiddet eğilimli hale vermiş olduğum reaksiyondur. Keşke bu görüntünün öncesinde kendime yapılan sert tavırları da yayınlasalardı.”

“BU SÜRECİ MÜZİKLERİMLE ATLATACAĞIM”

Yaşanan olayla gündemden düşmeyen Dilan Çıtak Tatlıses, evvelki gün Kuruçeşme’de objektiflere takıldı. Uçaktaki imajlarıyla ilgili konuşan ünlü isim, şu sözleri kullandı:

Yaşanan durumla ilgili toplumsal medya hesaplarımdan açıklama yaptım. Artık hukuksal boyuta taşındı. Bundan sonra bir açıklamam olmayacak. Süreçle ilgili gelişmeler olunca avukatım açıklamada bulunacak. Artık sanatımla gündeme gelmek istiyorum. Bu mevzuyla gündeme gelmek istemiyorum. O yüzden parçalarımla sevenlerimin karşısında olacağım. Tekrar sahneler alacağım. Sevenlerimle en yakın vakitte buluşmayı iple çekiyorum. Bu süreci müziklerimle atlatacağım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir