Kadına dehşeti yaşatmışlardı! 2 kişi hakkında flaş gelişme

Olay, Tahtakale Mahallesi Eski İstanbul Caddesi’nde meydana geldi. Arabadan inen ortalarında çocuk ve bayanların da bulunduğu küme yakınları olduğu tez edilen bir bayanla tartışmaya başladı. Tartışma kısa müddette hengameye dönüştü. Etraftakiler tarafından cep telefonuyla kaydedilen olayda tartışmaların amacındaki bayan şiddete uğrayınca ‘Anne’ diye bağırmaya başladı.

Kadın arbede sırasında yere düşerken, bir öbür bayan darbedilen bayanla bir kişiyi telefonda görüştürmeye çalıştı. Kısa süren telefon görüşmesinin akabinde bayana şiddet devam etti. Yumruk ve tokat atarak bayana saldıran kuşkulu, yerde sürüklediği bayanı arabaya götürdü. Şiddet burada da devam etti. Arabada tekraren yumruklanan bayan kendini savunmaya çalıştıysa da başarılı olamadı.

KARŞI ÇIKAN KİŞİYİ DE DARBETTİLER

Bir müddet sonra bayanın darbedildiğini fark eden bir adam kümenin yanına geldi. Bayana şiddet gösteren kişi bu sefer duruma reaksiyon gösteren adama saldırdı. Sopalar ve taşların konuştuğu arbede anları cep telefonu kamerasına yansıdı.Kadının şiddete uğramasına reaksiyon gösteren adam, bu kere kalabalık kümenin maksadı oldu. Bu sırada şiddet gören bayan kaçarak olay yerinden uzaklaşırken, iki taraf ortasındaki hengame uzun müddet devam etti. Vakit zaman trafikteki araçların ortasında devam eden hengame sırasında duruma reaksiyon gösteren kişi sopa ve yumrukların gayesi olurken, kendini elindeki taşla savunmaya çalıştı. Arbedenin sona ermesinin akabinde bayanı darbeden adam arabasına binerek olay yerinden uzaklaştı.

GÖZALTINA ALINAN 2 KİŞİ ÖZGÜR BIRAKILDI

Cep telefonuyla kaydedilen bayana şiddet manzaralarını takip eden polis takımları harekete geçti. Başakşehir Şahintepe Mahallesi’nde oturdukları belirlenen C.M. ve yakınları C.Ş. ile 18 yaşından küçük E.D. gözaltına alındı. Tabirlerinde meskenden kaçtığı belirtilen C.M.’ye reaksiyon gösterdiklerini belirten 2 kuşkulu Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. 2 kişi sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir