Nihat Kahveci’den Süper Lig için dikkat çeken iddia

Nihat Kahveci, Beşiktaş’ın Antalyaspor’u 4-2’yle geçip puanını 6’ya çıkardığı maçı kıymetlendirdi.

Kontraspor YouTube’da konuşan Kahveci, Süper Lig için flaş bir argüman ortaya attı.

“Ona sahip olmak büyük lüks”

Rafa Silva’nın performansına övgüler yağdıran Nihat Kahveci, “Ona sahip olmak büyük lüks. Günümüzde 10 numara profilinde oyuncu yok gibi” dedi.

Kahveci, “Galatasaray ve Fenerbahçeliler “Rafa keşke bizde olsaydı” der. Bu kadar âlâ performans sergileyeceğini beklemiyordum” halinde konuştu.

“Kötü niyetliydin”

Güray Vural’ın Rafa Silva’ya yaptığı müdahale sonrası VAR ihtarıyla gördüğü kırmızı kart konumunu da yorumlayan Nihat Kahveci şu tabirleri kullandı:

“Bu ortada Rafa Silva’nın ayağı kırılıyordu. Güray Vural âlâ futbolcusun lakin kayarken yüz halin, hududun Rafa’yı sakatlayabilirdin. Bu durum senin de başına gelebilir. Makûs niyetliydin. Bu kırmızı kartı bile VAR’da izleyip vermenizi anlamıyorum. Direkt çıkarın şu kartı. Güray bir de itiraz ediyor.”

“​Beşiktaş o denli bir şeye müsaade vermeyeceğiz diyor”

Öte yandan Nihat Kahveci, Süper Lig’in 2024-25 dönemi için dikkat çeken tabirler kullandı.

Geçtiğimiz sezonki puan farkının olmayacağını argüman eden ünlü yorumcu, “Çünkü Beşiktaş o denli bir şeye müsaade vermeyeceğiz diyor. Galatasaray galibiyetinin moraliyle de çok uygun devam ediyor. Grubun düzgün olunca Beşiktaş taraftarı da değişik bir atmosfer yarattı” kelamlarını sarf etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir