Süper Kupa’nın ardından… Giovanni van Bronckhorst zaferin formülünü paylaştı!

Beşiktaş Teknik Yöneticisi Giovanni van Bronckhorst, Galatasaray’a karşı 5-0 kazanılan Üstün Kupa maçının akabinde açıklamalarda bulundu.

Kupadan dolayı çok keyifli olduğunu söyleyen Hollandalı teknik direkör, “Maçtan evvel de düzgün hissediyordum. Gurur duyuyorum grubumla. Final maçı oynadık, herkes finalleri kazanmak ister. Bugün kazanan biz olduk. Hoş anılar bıraktık Beşiktaş için. Birkaç gün bunu keyfini çıkartacağız. Lige de çok yeterli başlamak istiyoruz. Birkaç gün bunun keyfini çıkardıktan sonra lig maçına hazırlanacağız” dedi.

“ÇOK ÖZEL BİR AKŞAM BENİM İÇİN”

Galibiyetin formülünü açıklayan van Bronckhorst, “Çok çalışmakla başlıyor her şey. Tüm oyuncularımız çok çalıştı. Herkes sistemin bir kesimi oldu. Çok çalıştık. Birinci yarıda her iki grup da elinden geleni yaptı. Biz her şeyimizi verdik. Oyunun sonlarına hakikat daha fazla gol bulduk. Bunlar da galibiyeti pekiştiren goller oldu” kelamlarını sarf etti.

Kariyeri boyunca unutamayacağı bir başlangıç olduğunu söyleyen Hollandalı hoca, “Çok özel bir gün olacak mesleğimde. 5-0’lık sonuç her vakit olmaz. Çok özel bir akşam benim için. Daha fazla gurur duyamazdım. Keyfini çıkartacağız lakin salı gününden itibaren Samsunspor maçına hazırlanacağız” tabirlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir