Ünlü oyuncu büyük şehri terk etti: Evinin kapısını sadece sevdiği insanlara açacak!

Bütün bunların verdiği inançla yeni bir ülkeye adım attıktan sonra da kısa müddette bu kararlılığının sonuçlarını gördü. TV izleyerek öğrendiği İngilizcesiyle James Bond kızı oldu, akabinde Oscar’a bile aday gösterildi…

Birçok oyuncunun hayallerini süsleyen bir rol aldı ve sinemanın efsane sarışını Marilyn Monroe’yu kamera karşısında canlandırdı. Doğal sarışın olmamasına karşın üstelik.

Sadece 10 yıl içinde hayli bir yol kat eden hoş oyuncu, artık de hayatına öteki bir taraf vermek istedi. Bu defa ülke değiştirmedi, bunun yerine büyük kenti terk edip kırsal bir bölgeye taşındı. Mesleğine veda etmese de hayatında yeni bir sayfa açtı.

Bu değişiklikten ne kadar keyifli olduğunu da kimseden saklamadı.

İNGİLİZCEYİ SONRADAN ÖĞRENDİ… JAMES BOND KIZI BİLE OLDU
Bu enteresan hikayenin kahramanı, İspanyol asıllı Kübalı oyuncu Ana de Armas.

36 yaşındaki de Armas, doğup büyüdüğü Küba’da mesleğine süratli bir başlangıç yaptı. Ülkesinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Una Roda ve Francia ile yıldızını parlattı.

Ardından da altı dönem boyunca tekrar bir öteki çok izlenen dizi El Internado ile şöhretini artırdı.

Sonra da gözünü Hollywood’a dikti…

O müddet içinde artık 20’li yaşlarının ikinci yarısına gelmişti. Her ne kadar İngilizceyi sonradan TV izleyerek öğrense de sinemanın merkezindeki serüveninde kısa müddette birçok muvaffakiyete imza attı.

James Bond serisinin No Time To Die isimli halkasında kamera karşısına geçmesi ise mesleği için kıymetli bir dönemeç oldu. Hatta sinemanın efsane sarışını Marilyn Monroe’yu canlandırdığı Marilyn sinemasıyla Oscar adayı bile oldu.

Uzun kelamın kısası Ana de Armas, Hollywood’da da birçok kişi için imkansız olan bir muvaffakiyete imzasını attı.

KENDİNE KÜÇÜK BİR KOZA ÖRDÜ
Bütün bu süreç içinde de daima Los Angeles’ta yaşadı Ana de Armas. Bütün hayatı şov dünyasının merkezinde geçti bir diğer deyişle.

Ama hoş oyuncu kısa bir müddet evvel yeni bir karar verdi ve tasını tarağını toplayıp Las Vegas’tan taşındı. Vermont’ta kırsal bir bölgeye yerleşti.

Ana de Armas başrollerinden birini üstlendiği Eden isimli sinemanın Toronto Sinema Şenliği’ndeki gösteriminin akabinde E! News’a bir röportaj verdi. O sırada da “dünyanın çılgınlığından kaçmak için” büyük kenti bırakıp kırsal bölgeye yerleştiğini söyledi.

Oyuncu “Hepimizin kendine inançlı bir alan inşa etmek için bir talihi var. Bu kararı kendi başıma verdim. Kendimi bütün bu kalabalıktan uzakta hissedeceğim bir konut buldum” dedi.

DEĞİŞİM VAKTİ GELMİŞTİ
Kırsal bölgede kurduğu yeni hayatında kendine küçük bir koza oluşturduğunu belirten Ana de Armas “Oraya yalnızca birlikte olmak istediğim şahısları götürürüm” diye sürdürdü kelamlarını. Bir öteki deyişle kırsal bölgedeki konutunun kapılarını yalnızca kendi istediği ve sevdiği beşerler için açacak.

Mesleği olan oyunculuğu sürdürecek olmasına karşın artık Hollywood biçimi hayatı bir kenara bıraktığını vurguladı hoş oyuncu. Bunun yerine kendine daha kolay bir hayat kurdu.

Bu karara nasıl vardığını da şu sözlerle anlattı: “Değişim vakti geldiğinde bunu hissedebiliyorsunuz. Kendinizi dinlediğiniz vakit sizin için neyin yeterli neyin makus olduğunu fark ediyorsunuz. Bütün bunları anladığınız bir an geliyor. O vakit da karar veriyorsunuz.”

 

BEN AFFLECK İLE AŞK YAŞAMIŞTI: Ana de Armas bir devir Ben Affleck ile yaşadığı aşkla da konuşulmuştu. Ondan öncesinde ise 2011 ile 2013 ortasında Mark Clotet ile kısa bir evlilik yaptı.

Ana de Armas, sinemanın efsane sarışını Marilyn Monroe’yu canlandırdı. Bu sinemadaki performansıyla Oscar adayı bile oldu.

DÜNYAYI GEZMEYİ SEVİYOR
1988 yılında Havana’da dünyaya gelen Ana de Armas ya da tam ismiyle Ana Celia de Armas Caso, bugüne kadar birçok sinemada ve dizide kamera karşısına geçti.

Bir röportajında “Bir bayan, hem de Latin bir bayan olduğum için bana Hollywood’dan rol gelmesi çok kolay değil” diye konuşan Ana de Armas, birinci Hollywood çıkışını 2015 tarihli Knock Knock ile yaptı. Bu sinemada Keanu Reeves ile kamera karşısına geçti.

Sonra da toplumsal medya sayesinde tanınırlığını artırdı. “Bir yerde çok uzun müddet kalamadığını” belirten Ana de Armas, bir projede rol almadığı vakitlerde dünyayı geziyor ve çektiği pozları da Instagram sayfasında paylaşıyor.

Bu ortada Ana de Armas’ın tabiatın kollarında o denli kolay bir meskende yaşadığı da düşünülmesin. Elbette yeni konutu çok geniş bir yerde yer alıyor. Dağ görünümlü yeni konutu için hoş oyuncunun ödediği fiyat ise 7 milyon dolar. Bahçesindeki yüzme havuzu da dahil birtakım Hollywood alışkanlıklarından büsbütün vazgeçmedi de Armas.

Güzel oyuncu toplumsal medya sayfasından da yeni hayatına dair paylaşımlar yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir