Ünlü şarkıcının ‘nişan’ bilmecesi… Sahnede yüzüğünü gösterdi sonra da her şeyi inkar etti

Bir müddettir Doja Cat ile “Stranger Things” dizisinin yıldızı, ünlü oyuncu Joseph Quinn ortasında yeni bir aşkın filizlendiğine dair dedikodular tabir yerindeyse alıp başını gitmişti…

Bu dedikodular iki genç yıldızın hayranlarını heyecanlandırdı.

Ünlü müzikçi sahneden hayranlarına parmağındaki yüzüğü gösterinde aşk yaşadığı söylenen Joseph Quin’le nişanlandığı sanıldı lakin Doja Cat bu haberi anında yalanladı

Ünlü dedikodu sitesi DeuxMoi iki ismin Londra’da sarmaş dolaş halde çekilmiş fotoğraflarını yayınlamış ve ortalarında bir bağ başladığını yazmıştı.

Doja Cat, cumartesi gecesi verdiği konserde “Agora Hills” isimli hit kesimini seslendirirken durakladı ve elini uzatarak hayranlarına parmağındaki yüzüğü gösterdi.

Şarkının tam da “Ona aşkını göster, parmağına bir yüzük tak” kısmında elindeki yüzüğü uzatıp gösteren Doja Cat hayranları artık tam da bu aşka ikna olmuş, hatta iki ismin nişanlandığını düşünmeye başlamışken herkesi yeniden şaşırttı.

Ertesi sabah erken saatlerde “Hayır, nişanlı değilim, parmağımdaki içinde taş olmayan bir David Yurman marka yüzük” diye tweet attı. Lakin sonra bu tweet’i de silerek ortalığı yeterlice karıştırdı…

Doja Cat, nişan dedikodusu yayılınca çabucak açıklama yaptı lakin yolladığı bu tweet’i de sildi…

Doja Cat ve Joseph Quinn bir ay evvel ünlü aktörün doğduğu yer olan Big Smoke’ta bir gezinti sırasında el ele tutuşurken görülmüştü.

Genç aşıklar bir ay evvel Londra’da romantik anlar yaşarken bu türlü yakalanmıştı

İkili romantik yürüyüşlerinde gülümseyip sohbet ederken birbirlerine adeta vurulmuş üzere görünüyorlardı.

İki yıl evvel Doja Cat’in Quinn’e olan ilgisi, “Stranger Things” dizisindeki rol arkadaşı Noah Schnapp’ın ortalarındaki özel DM bildirilerini kamuoyuyla paylaşmasıyla ortaya çıkmıştı.

Doja Cat, Joseph Quinn’e ilgi duymaya muhakkak ki çok evvelce başlamış ve hayatında biri olup olmadığını öğrenmek için rol arkadaşına koşmuştu…

Mesajlarda Doja, o sırada 17 yaşında olan Schnapp’a Quinn’in bir kız arkadaşı olup olmadığını sormuş, genç oyuncu da rol arkadaşının Instagram hesabına bir link göndermişti.

DM’ler ortaya döküldükten sonra Doja Cat Schnapp’ı özel konuşmalarını sızdırdığı için eleştirdi ve onu “inanılmaz derecede toplumsal açıdan bilinçsiz ve kaçık” olarak nitelendirdi.

Joseph Quinn, Millie Bobby Brown’la birlikte, Stranger Things dizisinde rol aldıktan sonra takımdan yoluna Hollywood’da sağlam adımlarla devam eden ikinci isim olmuştu

Ünlü müzikçi Temmuz 2022’de bir Instagram Live yayını sırasında hayranlarına husus hakkında “Belki de tam bir yılandır. Fakat ben onu o halde görmedim. Bu mevzuda itidalli olacağını varsaymıştım fakat o gitti ve paylaşmasından rahatsızlık duyduğum bilgileri paylaştı” demişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir